In

Kako da na Messengeru sakrijete da ste videli poruku? #20DaysOfBoomyPostoje ljudi na Facebooku koji naprasto smaraju svojim porukama, ako nas ne smaraju, onda je u pitanju neko kome ne želimo da odgovorimo i od koga želimo da sakrijemo da smo videli poruke.
Politika Facebooka je veoma transparentna, za razliku od drugih aplikacija kao što su Whatsapp i Viber u kojima postoji mogućnost da se isključi opcija SEEN. Stiže spas i fora uz pomoć koje možete da sakrijete da ste pročitali poruku na Messengeru.


Prva opcija


Ovo vam je već poznato, ali za svaki slučaj. Kad stigne poruka na Messengeru ne otvarajte je. Većina telefona ima dovoljno veliki ekran da u prikazu poruke vidite šta je neko napisao. Ne ulazite u poruku, ne otvarate je, ignorišite je. Ako vam je stalo da vidite šta vam je neko napisao, a tekst je malo duži idemo na korak broj dva.Druga opcija


Ovo je genijalna fora. Kad vam stigne poruka, a ubi vas znatiželja šta vam je neko napisao, a ne želite da vidi da ste vi videli, uključite Airplane mode na telefonu. Koraci su sledeći - dok ste u ovom modu uđete u poruku pročitate je i ugasite (quit) aplikaciju. Dakle, ne smete samo da izađete iz Messengera jer će nakon gašenja airplane moda Facebook da sinkuje podatke i vaš ulazak, tako da će se korisniku se pojaviti ste videli poruku. Važno je da je skroz isključite aplikaciju u opciji za čišćenje memorije.
Treća opcija 

Postoji za Chrome ekstenzija (add-on) koji se zove Facebook Chat Privacy koja po rečima korisnika pali. Nema potrebe da gasite telefon ili net na kompu, ovaj add-on će rešiti stvar i neće se videti da ste pročitali poruke, iako jeste. Korisnici su komentarima na ovom add-onu napisali samo pozitivne kritike, pa nam ništa drugo nije ostalo još nego i da nju probamo i da bacimo jedan UNSEEN ljudima koji su napast u porukama.Instagram: @boomysplace

Photography Instagram: @boomy.photographyU N T I L     N E X T     T I M E 

B    O     O    M     Y 


Related Articles

6 comments:

 1. Super fora! Meni ponekad idu na živce osobe koje te ubiju ako si vidio poruku, a nisi im odgovorio, tako da će mi ovo biti od koristi :)

  Sunset in Zagreb:
  moonstears

  ОдговориИзбриши
 2. Odlicni saveti! Iako generalno odgovaram svima, ponekad mi se desi da vidim poruku, u zurbi sam i prosto ne odgovorim, a posle me ta osoba "napada" sto joj nisam odgovorila. Ovo ce mi stvarno koristiti, drago mi je da si podelila ovo s nama.
  https://sofijasjourney.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
 3. Koristim uglavnom prve dve, jer iskreno, malo mi je mrsko da instaliram ove dodatke. :D A i svakako sa kompa mogu da pročitam poruku, a da je ne sinujem ako ona stigne dok sam na Fb- u. Znaš ono kad ti iskoči chat prozor. Ako ne, otvaram sa fona. :D

  Ana's blogger life

  ОдговориИзбриши

Thanks for stopping by ❤✌

Омогућава Blogger.