In boomys place boomys place love dragana dukic love STA SVE MOZES OCEKIVATI KADA SE ZALJUBIC zaljubljenost

Šta sve možeš očekivati kad se zaljubiš? #20DaysOfBoomy


Za mnoge osećaj zaljubljenosti predstavlja najgori osećaj na svetu, jer tada nastupa period u životu kada vas određena osoba očara i kada postanete samo hodajuća lutka. Ne vidite nijednu manu i sve vam je savršeno. Međutim, da li je zapravo sve tako savršeno u realnosti?


Postoje dve stvari koje su vas sigurno privukle da se zaljubite. Prva i najčešća je izgled, jer ako vam je neko jednostavno atraktivan ili privlačan, teško je odupreti mu se. Druga, ali jako retka situacija u današnje vreme je da se neko zapravo zaljubi u nečiju ličnost ili harizmu. Bitno je da budete svesni da vas ni najlepša osoba na svetu neće očarati ako uvidite da mu je ličnost nepotpuna, tako da kraju, ipak ličnost pobeđuje.
Svejedno, grozno je zaljubiti se, ako mene pitate jer je dejstvo kratko i uzročno posledično. Razmislite da li je zapravo normalno da se dve, tri nedelje osećate fantastično, kao da letite po oblacima, te je svaka vaša misao o jednoj osobi, svaki predmet vas podseća na jednu osobu, svaka ulica, glas... To i nije baš normalno morate da priznate. Najstrašnije je kada vas ta osoba ostavi i slomi vam srce, a uvek postoji ta mogućnost. Potom ćete jedno tri meseca jesti sladoled u zatvorenoj mračnoj sobici. Ne, hvala ako mene neko pita.Zašto se mučimo i pretvaramo u mazohiste? Svi mi volimo taj prvi talas emocija i ne mislimo na posledice koje će doći posle tog talasa. Doduše niko i neće na njih pomisliti, svi će sanjariti o slavljenju godišnjice, neki će fantazirati o braku i pravljenju porodice u dalekoj budućnosti. Što je sve normalno jer vam je ta osoba trenutno epicentar svih radnji i svog postojanja.
Neki će promeniti i stil oblačenja da bi bili kompatibilniji sa svojom drugom polovinom. Možda će preći i preko svog dugogodišnjeg stila muzike, jer se dešava da zakleti metalci počnu da slušaju najkomercijalniji pop samo zato što njihov partner obožava tu muziku. 
Pošto ste zaljubljeni, učenje naravno otpada. Zamislite taj horor, imate test sutra i to prvi čas, a vi takli niste knjige. Zašto? Rećiču vam, jer ste se dopisivali ceo dan sa vašim partnerom ili ste sanjarili o vašoj ne toliko realnoj budućnosti. Obiće vam se to o glavu kada dođete na fakultet i shvatite da vam nedostaje par bodova koje biste imali da se nista BAŠ tada zaljubili do ušiju!
Ovim je već dovoljno potvrđeno da sve simptome koje ćete imati za vreme zaljubljenosti mogu samo negativno da utiču na vašu ličnost i dalju budućnost. Sada znate šta možete da očekujete, ali i kada se bude desilo sve ovo će vam biti nebitno jer ćete biti isuviše zaljubljeni da biste brinuli o bilo čemu drugom.


U N T I L L 
N E X T 
T I M E 

.......................
B . O . O . M . Y.


                                             

Related Articles

23 comments:

 1. Svaka ti cast... Ovo je tako realno. Odlican post👌💝

  ОдговориИзбриши
 2. Odličan post ! I sviđa mi se novi dizajn bloga <3 <3 <3

  ОдговориИзбриши
 3. Iako imam decka trenutno,u potpunosti se slažem sa ovim!
  Sve pohvale Boomy!
  #20DOB *---*

  ОдговориИзбриши
 4. Predivan post Boomy! Obozavam ovako ljubavne i na taj fazon postove da citam <3 <3 <3 <333

  ОдговориИзбриши
 5. Super ti je post i prelep mi je ovaj novi šablon !
  💝

  ОдговориИзбриши
 6. D i v a n m i j e n o v i š a b l o n . P o s t m i s e t a k o d j e s v i d j a ! ❤❤

  ❤❤ n i k k y ❤❤

  ОдговориИзбриши
 7. Preelep ti je blog !!! ❤❤❤❤❤❤

  ОдговориИзбриши
 8. Toliko realno i toliko predobro!! I ovaj dizaj bloga mi je preee,tako onak podsjeca na more i ljetoo i obozavam ga :'D <3<3<3<3<3

  http://dammmgirl.blogspot.hr/

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Antoniaaa ❤❤❤❤❤❤ Hvalaa tiiii ❤❤❤❤

   Избриши
 9. Šteta što mrzim ljubav i zaljubljenost hahah :D 💚

  ОдговориИзбриши

Thanks for stopping by ❤✌

Омогућава Blogger.