In boomys place frendologija kako se sprijateljiti kako steci sto vise prijatleja najtrazenija prijatljeica

Budi najtraženija drugarica ! #20DaysOfBoomy


Daaanas ćemo malo da pričamo o prijateljstvu.....  i svemu tome.
Verujem da svako,pa i ti što čitaš sad ovo imaš bar jednog najboljeg prijatelja ili ako ne najboljeg, onda bar onako dobrog :)
Neki zamislite nemaju ni jednog...Razlozi su uglavnom glupi da gluplji ne mogu biti ...
E sad ovo je post namenjen za te osobe koje se ne druže trenutno ni sa kim i želeli bi da konačno steknu par prijatelja ALI  takođe i za one koji bi iako imaju već par dobrih želeli da steknu još mnogo više :)
Boomy uvek misli na sve heheh ;)

.........................................................

1. PROŠLOST JE IZA TEBE

 U tvome kraju , razredu ili u školi sigurno postoje cure s kojima nemaš dobar odnos, koje te popreko gledaju jer se nekad davno dogodilo nešto ružno među vama. Hmmm, vrijeme je da to napokon zaboraviš – samo nabaci osmeh i jedan “ĆAO!” za početak će biti dovoljan.

2. ZATRAŽI POMOĆ


Mnogi misle da će ljude oko sebe najlakše osvojiti ako im priskoče u pomoć kad se nađu u nezgodnoj situaciji, ako im pozajme ili daruju nešto. Ali, postoji još jedan zanimljiv način – zatražiti od nekoga pomoć! Jer, stručnjaci tvrde da prema osobi kojoj pomažemo osećamo čak veću bliskost nego prema onoj koja je pomogla nama. Paa, šta čekaš?
3. SLUŠAJ

 Kako dakle drugarici  iz razreda dati do znanja da je pažljivo slušaš kad ti priča o svojim problemima? Postavi joj neka lična pitanja vezana uz njezin problem, pokaži zabrinutost i zamoli je da te redovno izveštava o svojoj situaciji, to su jasni znakovi da si se uključila u njezin život.4. NABACI OSMEH! Ekipu u školi ili u kraju nećeš osvojiti skupim stvarima ( mislim ima svakavih ljudi,čak i onih koje možeš da potkupišš.Ali hajde da uzmemo u obzir da ne možeš hah )  ni prenemaganjem, već iskrenim osmijehom i srdačnošću. Budi pozitivna i spremna sarađivati sa svima, tako će te svako želeti u svome društvu. Namrštene devojke  koje stalno prigovaraju i tračaju nikome nisu zanimljive . . .5. TI SI ORIGINAL , NE KOPIJA !


 Nemoj kopirati druge devojke i misliti da ćeš im se takva svideti. Izgradi svoj stil oblačenja, slušaj muziku koja se tebi sviđa, budi osoba koja će se izražavati u svemu što radi. Don't be afraid... B O O M Y 

Related Articles

23 comments:

 1. Super post , najviše volim postove o prijatljestvima , bilo bi usper kad bi ti ceo blog bio FRENDSHIP blog,ali nema veze i ovako je super <3

  ОдговориИзбриши
 2. Odlicno Boomy!
  Vec sad obooozavam #20DOB postoovee 👯👍👧🌈♥

  ОдговориИзбриши
 3. Odlicaan post , hoće li biti nekog q&a ovog #20dob ? <3

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvalaaa tii 💓🙈
   E baš lepo,nisam htela ništa da spojlujem ...Alii ...Da...Bićee :)

   Избриши
 4. O D L I C A N post,nadam se da ce mi pomoci u srednjoj haha :D

  ОдговориИзбриши

Thanks for stopping by ❤✌

Омогућава Blogger.