In 10 fantastic summer trends boomy place summer trends trendovi ovog leta

10 FANTASTIC SUMMER TRENDS! #20DaysOfBoomy

Booomy is heeereee *-*
Danas bi red malo bio i da napravim neki fashion post hah,paa evo ovo će biti jednostavno 15 stvari koje će definitivno obeležiti ovo leto i nešto što moraš imati u svom ormanu :)
Sooo.
Let's begin !1. Pokaži ramena!


Haljinice i bluze koje otkrivaju ramena,posebno one sa velikim volanom , ovog leta su must-have  za sve devojke koje vole boho stil,odaberi ih ako imaš manje grudi i želiš vizuelno da ih povećaš.Ovo je super izbor i za devojke koje imaju uska ramena i naglašene bokove jer figuru čini usklađenom :)2. Sandale sa tračicama


Sandale ili balentanke sa kožnim tračicama koje se vežu uz članak savršeno izgledaju uz sve kraće suknje i haljine.Dugačke tračice možeš vezati sve do kolena, ili do članaka ako imaš jače listove pa se tračice mogu ucrtati :)


3. Choker na drugačiji način 


Umesto onog classic chokera možeš izabrati neki drugačiji poput ovog sa slike,ali i možeš neki drugi model sličan ovome ili potpuno drugačiji hah,možeš ih sama napraviti a možeš i pronaći u nekim fashion radnjama :)


4. Kratki jeans komnibezoni


Tako su praktični da ih ovo leto ne smeš zaobići!
Nemoj se bojati da ćeš u kratkom kombinezonu izgledati poput klinke.Kombinuj ga sa nekom neonskom ili belom majicom i cool patikama,i imaš BINGO !5. METALLICAMetalik odsjaj na patikama ili sandalam super će stajati uz preplanule noge :)6. MAJICA SA LIKOM IZ CRTAĆA


Sve što ima veze sa crtaćima  stripovima  i dalje je megatrend . Pronađi majicu sa nekim svojim omiljenim likom hihi :)7. KROZ RUŽICASTE NAOČARE


Ponekad je život baš dobro pogledati kroz ružičaste naočare,naročito ako su okrugle.Isprobaj ovaj trend , svideće ti se :)


8. BEELO BEELO I BELOOO


Leto je doba kad bela boja postaje tvoj najbolji modni saveznik . Osim što je prijatna i osvežavajuća ( jer odbija sunčeve zrake ) odlično izgleda uz preplanulu kožu :)
Odlučiš li se za skroz belu komvinaciju,obavezno je upotpuni sa nekom jarkom bojoom :)9. NANOGICE

Ne zaboravi da članak ukrasiš zanimljivom nanogicom,čak iako nosiš patike ( bez čarapa , naravno )


10.  KAČKET
Umesto slamnastog ili pletenog šeširića , ovog leta kao zaštitu od sunca odaberi kačket upadljivog dezena. Cvetni print je posesbno IN!Sooooooo ....to bi bilo to za JUČERAŠNJI POST .
Da,ovaj post je trebao izaći juče...I stvarno mi je žao što nije..Imala sam previše obaveza i stvarno nisma imala vremena kad da ga dovršim i objavim...Tako da...
Danas izlaze dva posta..Ovaj koji upravo čitaš i kasnije još jedan...Kontate zašto ?Related Articles

7 comments:

Thanks for stopping by ❤✌

Омогућава Blogger.