In boomys place dragana dukic nabolja bloggerka iz backe palanke sta pokloniti prijateljima za novu godinu

Šta Pokloniti Prijateljima Za Novu Godinu ?


Nova godina,u svima nama probudi najlepše uspomene na proteklu godinu,pa planove za buduću , pa proslave,ljubav,prijateljstvo....A kod mene je bila oduvek tradicija da se za Novu godinu kupuju pokloni prijatlejima,rodbini,roditeljima...mislim valjda svi to radite....realno gledajući za praznike se potroši naajviše novca....ali opet neke stvari možemo samo napraviti bez i jednog dinara...Ovo možete nazvati DIY postom,posto za poklone,post za N.G., kako želite ...uglavnom danas pričam o poklonima za prijatelje....za rodbinu,roditelje,komšije,poznanike hah možete sami smisliti :)

___________________________________________
1. ČESTITKE !!!

Svima omiljena stvar,ukrašavanje,način dekoracije na vama je...Poenta je da reči u čestitici budu ode srca i da tu osobu barem malo dodirnu :)
_____________________________________________
2. 50,100, ili 1000 STVARI KOJE VOLIM KOD TEBE

Ovo je suuuper poklon i sigurna sma da će se vašem prijatelju ili prijatlejici mnooogo dopasti.Ja sam pravila malo drugačije ovo za moju BFF, ja sma uzela teglu koju sam onda ukrasila sa slikama njenih idola i na poklopcu napisala 100 STVARI KOJE VOLIM KOD TBEE... ali to je bio poklon za rođendan...a ovo može biti i za Novu Godinu , takođe.
Možete napsiati to sve u svesku ili svaku stavr na jedno srce koje onda isecete i ubacite u tu teglu :)
Verujte mi bićee suuper pokloon :)
____________________________________________
3. ZAJEDNIĆKE FOTOGRAFIJE

Naravno , izrada fotografija će morati da košta, ali izrada jende slike je 100 dinara najviše,tako da ako ćete staviti 5 slika to je 500 din. sto nije uopste tako skupo.Kada izradite slike mozete pretražiti malo internet koje je pun DIY da napravite ram za te slike .... i onda ukrasite ramove i to je to :) A ako imate već slike ne morate da ih izradite i jedan problem manje... Sve u svemu nadam se da ste razumeli kako ovo ide hahah :)
___________________________________________
4. UKRASI ZA JELKU


Sa obzirom da je tad u to vrmeme kićenje jelke tu negde.... super poklon prijatlejima bi bio taj da im sami napravite par ukrasa za jelku po vasoj ideji.....bilo bi super i celo vreme bi stajalo na njihovoj jelci ili na nekom posebnom mestu :)
_______________________________________________
5. SLIKA

Ako ste umetnička duša super bi bilo da uradite sledeće:
treba vam malo veći karton,markeri,makaze i ostali pribor....
Treba da nacrtate neke ukrase i u sredini treba da piše SREĆNA NOVA GODINA ( i ime osobe kojoj je to namenjeno) i onda ušarate zalepite dodate šta hoćete..i u suštini dobijete lep,originalan i ekstra poklon :)
_____________________________________________


Related Articles

4 comments:

Thanks for stopping by ❤✌

Омогућава Blogger.